Jutut Mielipide

Ahdas parkkiruutu

Kuvapankkikuva

Pitkän vatvomisen jälkeen hankin itselleni vihdoin oman parkkiruudun taloyhtiön parkkipaikalta. Ajattelin, että olisi todella kätevää ettei aina tarvitsisi etsiä vapaata ruutua vierasparkista, lisäksi tolpallinen parkkiruutu on talvella hyödyllinen.

Parkkiruutuni sijaitsee heti talon vieressä, luulin, että siihen on helppo ajaa, kun vieressä on vain yksi auto – huomasin kuitenkin, että tämä yksi auto määrää sen, milloin voin ruutuuni ajaa.

Parkkiruutu on ahdas

Viereisen parkkiruudun käyttäjä ei ilmeisesti ymmärrä, että minukin pitää mahtua ruutuuni. Teoriassa siis autoni mahtuukin siihen, mutta ongelmaksi nousee autosta poistuminen, kun ovet eivät mahdu aukeamaan – siis ihan oikeasti, ei ollenkaan. Autoni on normaalin kokoinen sedan.

Tämä on ehkä se syy, miksi kyseinen ruutu oli ollut pitkään käyttämättömänä, kunnes minä otin sen itselleni. Toki, jos huomautan viereisen ruudun käyttäjää siitä, miten hän autonsa parkkeeraa, voisi olla, että silloin saatan autollani mahtua.

Toinen ruutu kokeiluun

Jos ja toivottavasti muita parkkiruutuja on vielä vapaana. Yritän vaihtaa nykyisen ruutuni toiseen, sellaiseen, jossa viereisetkin ruutupaikkojen käyttäjät huomioivat muita.

Toivottavasti tämä vaihdos onnistuu pelkällä puhelinsoitolla. Katsotaan!

 

Jätä kommentti