Jutut Pelit & Viihde

Mitä on tullut pelattua?

Kun PlayStation 4 astui kuvioihin, pelaamiseni muuttuu jonkin verran.

Näiden muutamien viikkojen aikana on tullut pelattua enimmäkseen PS4- kuin PS3-pelejä, molemmilla mm. Uncharted-pelisarjan pelejä.

Aloitetaan PlayStation 3:sta

PS3:lla edelleen eniten pelaavani peli on The Last of Us, tämä tuskin tulee enää yllätyksenä. Toisena tulee Uncharted-pelit, kuten edellä mainitsinkin.

The Last of Us -pelin verkkomoninpeli on vieläkin kovassa käytössä, toki ei enää niin suuressa. Olen huomannut että verkkomoninpelissä ei enää tahdo löytää muita pelaajia. Usein tiimikavereiden kesken joudumme odottamaan muita pelaajia jopa 10 minuutia.

Uncharted-peleissä kiehtoo edelleen niiden tarina, ja tietenkin grafiikka, joka on PS3:lla edelleen huikeaa.

Mitä PlayStation 4 -konsolilla?

PS4:n uusin tulokas on Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, jonka kaikki sisältämät kolme peliä tuli juuri pelattua läpi. Tästä pelipaketista teen oman blogikirjoituksen, sen se on vähintäänkin ansainnut. En halua spoilata, mutta uudet remasteroidut Crash-pelit ovat mahtavia ja tehty vanhaa kunnioittaen, tästä ja kaikesta muusta sitten sen omassa kirjoituksessa.

Muita pelejä joita on tullut nelosella pelattua, on tietysti sille tehdyt Uncharted 4 ja samaisen sarjan The Lost Legacy. Vaikka itse tarina onkin pelattu läpi, on niissä vielä runsaasti löytämättä erilaisia aarteita.

Myös GTA V viihdyttää edelleen, tässäkin pelissä on vielä paljon pelaamatta eri sivutehtäviä. Pelin huikean monipuolista ympäristöäkin olisi hyvä tutkia hieman paremmin, sieltä voi löytyä ihan mitä vain – onhan kyseessä GTA.

Näistä on hyvä jatkaa!

Käythän samalla lukemassa kirjoitukseni peleistä joita odotan ensi vuonna tulevan.

Jätä kommentti