Jutut Pelit & Viihde

PS5:n saatavuus on vieläkin arpapeliä

Sony PlayStation 5 -pelikonsolin saatavuus on ollut julkaisusta asti heikkoa eikä se näytä valoisalta tulevien kuukausienkaan osalta. Sony on toki lupaillut tilanteen parantuvan.

Konsolia Sony on silti saanut myytyä suhteellisen hyvin: se on myynyt nopeammin kuin sen aiemmat konsolit – rajatusta saatavuudesta huolimatta.

Milloin PS5:ttä voi ostaa?

Verkosta löytyy suomalaisia jälleenmyyjiä seuraava sivusto PS5Suomessa.com, jonka kautta on mahdollista tilata sähköposti-ilmoitukset kun konsolia on saatavilla joltain palveluun listatulta jälleenmyyjältä. Myyntieriä tulee saataville aina silloin tällöin.

Itse sain kyseisen palvelun kautta tiedon konsolin saatavuudesta ja sain kuin sainkin tilattua sen – ennen kuin erä myytiin loppuun (tähän meni alle 10 minuuttia). Unboxauksen PlayStation 5:stä voit lukea tästä.

Yllä mainitulla palvelulla on jo yli 10 000 käyttäjää, joten kysyntää konsolille riittää. Jos palvelun tietosuoja sähköpostiosoitteiden suhteen mietityttää, löydät niihin liittyvät asiat palvelun käyttöehdoista (tämä löytyy saatavuusilmoitusten tilauslomakkeen alta).

Tori, Huuto, eBay?

Näistä myyntipaikoista PS5-konsoleita toki löytyy, mutta hinta voi olla jopa satasia kalliimpi vaikka konsoli olisikin käytetty. Suosittelen siis kärsivällisesti odottamaan kun saatavuus paranee – samalla myös pelivalikoima laajenee (jos odottamisesta haluaa jotain valoisaa puolta löytää).

Jätä kommentti