Jutut

Unboxataan IKEA Eneby

IKEA toi markkinoille omat kaiuttimensa.

IKEA julkaisi keväällä tämän ensimmäiset kaiutinmallit: ENEBY 20 ja ENEBY 30, bluetooth-kaiuttimet ovat saaneet maailmalla hyvän vastaanoton ja äänenlaatua on kehuttu erinomaiseksi tähän hintaluokkaan. Kaiuttimia on saatavilla mustana ja valkoisena.

Malliston pienin, Eneby 20 sisältää kaksi kaiutinta (diskantti- ja 3.2 tuuman bassokaiutin), tuotteen koko on 20x20cm, lisäksi tähän malliin on saatavilla akku, jolloin kaiutin kulkee mukana. Eneby 30, joka on tällä hetkellä malliston suurin (kooltaan 30x30cm), sisältää kolme kaiutinta (diskantti- ja kaksi 4 tuuman bassokaiutinta), tähän malliin ei saa akkua, joten se nojaa verkkovirtaan. ENEBY-kaiuttimet ovat siinä mielessä harvinaisia Ikea-tuotteita: niitä ei tarvitse koota.

Päätin hankkia valkoisen Eneby 30 -kaiuttimen, nyt kun niitä oli saatavilla.

Tässä blogikirjoituksessa unboxataan kyseinen tuote. Tuotteen arvostelu on tulossa myöhemmin tänä vuonna.

 

Kaiutin toimitetaan Ikeamaisessa yksinkertaisessa pahvipakkauksessa.

Pakkaus sisältää kaiuttimen ja virtajohdon. Kaiutinteline ja seinäkaiutinteline myydään erikseen. Tuote on tarkoitettu sisäkäyttöön.

Heti pakkausta avatessa vastaan tulee ohjekirja ja sen alla virtajohto. Kaiutinta suojaa pahvipehmikkeet.

Pakkaus sisältää ENEBY-kaiuttimen, virtajohdon ja manuaalin. Virtajohdon pituus on noin 160cm.

Kaiuttimen takaa löytyvät kahva joka toimii myös painetasaajana, seinäkiinnityksen reiät, audioliitäntä sekä virta (AC IN).

Kaiutin edestä. Valkoisesta nupista voidaan kytkeä kaiutin päälle ja pois, säätää bassoa ja diskanttia. Nupin keskeltä löytyy LED-merkkivalo.

Vaalenaharmaan etupaneelin voi irroittaa helposti, jolloin kaiutinyksiköt tulevat näyttävästi näkyviin.

Jätä kommentti