Jutut Mielipide Pelit & Viihde

Ensikosketuksessa Apex Legends

Apex Legends
Electronic Artsin ja Respawn Entertainmentin uusin tulokas Battle Royale -markkinoille.

Electronic Arts lähti haastamaan Epic Gamesin uudella Apex Legends -pelillään.

Jo ilmiöksi muodostuneet ilmaiset Battle Royale -pelit ovat osoittautuneet pelitaloulle melkoisiksi rahasammoiksi, EA haluaa olla tässä myös mukana.

Electronic Arts julkaisi kaikessa hiljaisuudessaan 4. tammikuuta uuden Apex Legends -pelin (kehittäjänä Respawn Entertainment), joka lainaa mm. Fortnitesta ja PUBG-pelistä tuttua Battle Royale -teemaa.

Heti julkaisussa peli keräsi huomattavaa suosiota, ensimmäisen kahdeksan tunnin aikana pelaajamäärää ylitti miljoonan, kolmen päivän jälkeen pelajamäärä oli jo yli 10 miljoonaa – Fortnitella kesti saman saavuttamiseksi kaksi viikkoa. Näyttää siis siltä, että pelin lanseeraus onnistui.

Peli sijoittuu Titanfall-pelien maailmaan, jossa samaan aikaan 20 kolmen pelaajan tiimiä laskeutuu pienentyvälle turva-alueelle, tiimin vetäjä valitsee laskeutumispaikan. Jokainen valitsee erän alussa oman Legendansa jolla tämä pelaa, jokaisella on oma erikoiskyky.

Peliä pääsee melko nopeasti pelaamaan, sillä sen HD-laatua voi ladata taustalla samaan aikaan kun peliä pelaa, tämän voi nähdä alla olevista kuvista.

Kommunikointi muiden tiimin jäsenten kanssa hoituu joko voice-chatilla tai erilaisilla pingauksilla, joilla voi varoittaa esimerkiksi vihollisista tai ilmoittaa löytyneistä aseista.

Muista ilmaisista Battle Royale -peleistä, myös Apex Legends sisältää mikromaksuja, joilla pelaajat voivat kustomoida hahmojaan.

Apex Legends tarjoaa virkistävää ja erilaisempaa vaihtelua Fortniten ja PUBG:n kaltaisille peleille. Peli on saatavilla PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Myös Switch, iOS ja Android -versioita on huhuiltu.


Jätä kommentti