Jutut Pelit & Viihde

Fortniten 6. kausi starttasi

Fortnite on yltänyt jo 6. kauteen, uusi kausi alkoi torstaina 27.9. Tuttuun tapaan peliin saapui erilaisia uudistuksia.

Viime kauden lopulla pelaajia ihmetyttänyt kuutio päätyi Loot Lakeen, jossa tämä suli järveen muuttaen veden viiniksi violetiksi.

Uuden 6. kauden teemana on Darkenss Rises, eli Pimeys Nousee.

Pieniä muutoksia alueeseen

Edellisistä kausista poiketen, tämä kausi ei tuonu suuria muutoksia pelialueeseen (ainakaan vielä). Pelialueelle on ilmestynyt seitsemän synkkää aluetta joista voi löytää Shadow Stone -nimisä kuutioita. Näistä kuutioista pelaaja saa hetkeksi voimia, joilla pelaaja on osittain näkymätön ja pelaaja pystyy liikkumaan seinien läpi.

Isoin muutos on tapahtunut Loot Lakessa, jossa järven keskellä ollut saari on noussut ilmaan, saaren ympärille on muodostunut kova pyörre, joka heittää lähellä olevat pelaajat yläilmoihin. Saari vaihtaa ajoittain paikkaa.

Lisäksi Haunted Hills -alueelle on noussut suuri linnake.

Wailing Woods -alueen keskellä olevan kioskin alle on ilmestynyt maanalainen tukikohta. Viitteitä tästä on ollut jo pitkään, sillä alueella on sijainnut muutaman kauden bunkkeri sisäänkäyti, jonne ei kuitenkaan päässyt.

Lemmikit saapuivat

Jo aiemmin huhuiltiin lemmikkien tulevan myös Fortniteen. 6. kauden myötä ne saapuivat. Lemmikeistä ei sinänsä ole pelissä hyötyä, ne ovat vain kosmeettisia koristeita. Pelaaja kantaa lemmikkiään selässä olevassa repussa, lemmikki reagoi ympärillä tapahtuviin asioihin.

Lemmikkejä voi saada ainoastaan Battle Passsin avulla.

Loot Lakessa ollut saari nousi näyttävästi ilmaan pelin alkuvideossa.

Saaren alapuolella sijaitsee kova pyörre joka nostaa pelaajat ilmaan.

Shadow Stoneista pelaaja saa hetkellisesti yliluonnollisia voimia.

Lemmikit saapuivat Fortniteen.

Kuutio näkyy saaren alapuolella.

Jätä kommentti

Yksi kommentti