Jutut Pelit & Viihde

Fortniten 7. kausi starttasi

Fortniten 7. kausi alkoi sopivasti Suomen itsenäisyyspäivänä 6.12. Jo aiemmin huhuiltiin kyseisen kauden tuovan talven pelialueelle, ja niinhän se toi. Lisäksi mukana on uusi ajoneuvo (lentokone) sekä aseiden ja muiden kustomointimahdollisuuksia.

Talvi tuli!

Näyttävin uudistus on pelialueen lounaiseen ilmestynyt talvimaa. Alue on valtava, se ulottuu aina Tilted Towerista entiselle Flush Factorylle. Se on siis lähes kolmasosa koko pelialueesta.

Uudella talvialueella sijaitsee mm. Polar Peak, Frosty Flights ja Happy Hamlet. Alue vie siis mukanansa Flush Factoryn ja Greacy Groven.

Lentoon!

Ehkä hauskin (ja ärsyttävin) uudistus on lentokoneet, joihin mahtuu samaan aikaan viisi pelaaja. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos koko nelitiiminen ryhmä lentää lentokoneella, on siinä vielä yksi paikka viholliselle.

Lentokoneilla on mahdollista lentää yhtä korkealle mitä pelissä voi rakentaa. Koneiden ylivoimaisin toiminto (lentämisen lisäksi) on niihin lisätty konekivääri, se ei ole kovinkaan tehokas tai tarkka, mutta sen avulla on kätevä antaa ilmatukea.

Muista uudistuksia

Muihin uudistuksiin kuuluu mm. asujen, asusteiden, eri emoten helppo suodatus hahmon muokkaustoiminnossa. Voit esimerkiksi näyttää vain juuri ansaitut asusteet joita et ole vielä huomannut.

Pelialueelle on myös ilmestynyt eräänlaisia “köysiratoja”, joita pitkin pelaaja voi nopeasti siirtyä paikasta toiseen, riippuen siitä mihin rata vie.

Lisäksi voit valita erilaisia skinejä (Wrap) mm. ajoneuvoihin ja aseisiin. Näitä ansaitsee pelin edetessä.

Fortnite sai myös uuden pelitilan: Creative Mode. Tässä moodissa voit rakentaa oman pelialueesi. Creative Mode vaatii Battle Passin.

Battle Pass maksaa 950 V-Buckia.

Pelialue, vasemmalla alalaidassa näkyy uusi luminen alue.

Alla näkyy uusi luminen alue.

Myös ottelun odotusaula on saanut lumipeitteen.

Lentokoneilla voi lentää omalla tavallaan.

Kuvankaappaus season 7 alkuvideosta.

Jätä kommentti

4 kommenttia

  • Mielestäni tämä Fortnite Blogi on tosi hyvä, koska kerrot kaikki mitä S7 on tullut. Itse olen pelannut S7, se on tosi hyvä, koska isompi kenttä ja enemmän kulkuneuvoja. Lentokone on kyl tosi mahtava, että siihen on lisätty. Kiitos tästä blogista.

  • Fortnite blogi kaudesta 7 on aivan mahtavaa. Itse pelaan fortnitea ja peli on paras, vielä kun uusi päivitys on tullut se tekee fortnitestää aivan huippu. Hyvä blogi kaikki uudistukset ja tiedot on tässä. Kiitoksia!

  • Tämä blogi on mielestäni tosi hyvä koska kerroit hyvin ja selkeästi mitä uutta on tullut S7
    ja on paljon ja hyviä kuvia