Jutut Pelit & Viihde

Fortniten musta aukko ihmetyttää pelaajia

Fortnite Black Hole

Sunnuntai-iltana 13.10. kello 21 Suomen aikaan Fortnite -pelissä oli jälleen samanaikainen maailmanlaajuinen tapahtuma, joka oli kauden 10. huipennus.

Dusty Divotin bunkkereiden päällä oli pitkään näkynyt lähtölaskenta, joka viittasi siellä olevaan raketin laukaisuun. Tapahtuman teemana on ollut ”The End”, eli Loppu.

Tapahtumassa kyseinen raketti laukaistiin, raketti osui lentonsa lopuksi Loot Lakeen räjäyttäen sen. Räjähdyksen seurauksena muodostui musta aukko, joka imi pelimaailman pelaajineen itseensä.

Räjähdyksen ja mustan aukon muodostumisen jälkeen ei ole tapahtunut mitään, miljoonat pelaajat ympäri maailman näkevät saman avaruudessa pyörivän aukon – tätä on kestänyt tämän jutun kirjoitushetkellä yli 12 tuntia.

Mustasta aukosta on julkaistu sosiaalisessa mediassa useita meemejä ja vitsejä.

Antavatko numerot vihjeitä?

Pelaajien mukaan, aukon ympärille on ilmestynyt satunnaisesti tiettyjä numeroita. Yleisimmin ilmestyneitä numeroita ovat 11, 146, 15, 62, 87, 14, 106, 2 ja 150

On spekuloitu, että tänään 14.10. Kolumbuksen päivänä pelaajat näkisivät Fortniten täysin uuden pelimaailman.

Kolumbuksen päivänä muistetaan Kristoffer Kolumbusta ja Amerikan löytämistä.

Ihmisten reagointia voi seurata mm. Twitterissä. Suoraa lähetystä tapahtumasta voit seurata mm. Twitchin kautta.

Paljon huhuttu uusi kausi ja ”Fortnite 2”

On selvää, että Epic Games haluaa nostattaa hypeä ja keskustelua tapahtumasta. Keskustelu tuo Fortnitelle ilmaista näkyvyyttä.

Kaikissa Fortniten virallisissa sosiaalisen median kanavissa tämän profiilikuva on musta ja kuvaustekstit tyhjiä – tämä nostattaa entistä enemmän erilaisia huhuja.

Esimerkiksi Twitterissä Fortnite on tällä hetkellä yksi suosituimmista puheenaiheista. Myös ”Fortnite 2” nousee esiin useita kertoja, tällä todennäköisesti viitataan ”Chapter 2:n”, joka taas viittaisi mm. täysin uuteen pelimaailmaan.

On myös huhuttu, että pelin kaksi vuotta ollut ”Early Access” -tila päättyisi ja maksullisena ollut ”Save the World” -pelimoodi muuttuisi ilmaiseksi.

Konami-koodilla minipeliin

Pelkää avaruudessa pyörivää mustaa aukkoapelaajan ei välttämättä tarvitse katsoa.

Legendaarisella ”The Konami Code” eli suomeksi Konami-koodilla, pelaaja pääsee Durrr Burger -teemaiseen minipeliin. Koodit eri alustoilla löytyvät alta.

PS4: Ylös, Ylös, Alas, Alas, Vasen, Oikea, Vasen, Oikea, O, X, Options
Xbox One: Ylös, Ylös, Alas, Alas, Vasen, Oikea, Vasen, Oikea, B, A, Start
Switch: Ylös, Ylös, Alas, Alas, Vasen, Oikea, Vasen, Oikea, B, A, +
PC: Ylös, Ylös, Alas, Alas, Vasen, Oikea, Vasen, Oikea, B, A, Enter

Jätä kommentti