Jutut

Missä mennään? Päivitystä asuntoremontista

Tammikuun lopulla kerroin käynnissä olevasta asuntoremontista. Mainitsin, että sen hetkinen deadline olisi 31. maaliskuuta, tähän ei päästy.

Remontti on edennyt viimeisiin vaiheisiin: lattian ja listojen asentamiseen. Koska aikataulu on venynyt liian monta kertaa, päätin asettaa vihoviimeisen deadlinen toukokuun 31. päivään. En usko, että lattian asentamiseen menisi noinkaan kauaa, mutta haluan pelata varman päälle – enää ei aikataulu saa venyä!

Keittiö on nyt vihdoin saatu valmiiksi! Keittiöön saatiin asennettua kaikki kaappien rungot, vetolaatikot, hyllyt, kodinkoneet ja muut – voin sanoa, että siitä tuli upea! Ikean keittiö oli yllättävän helppo asentaa (vaikka muutamia kirosanoja tuli asentamisen yhteydessä käytettyä). Kuvia laitan kun asuntoremontti on kokonaan valmis.

Laminaattia lattiaan

Asuntooni tulee Cello ajopuu Cabana -laminaatti, joka on vaalea/keskitumma sisältäen tummia vivahteita – tähän oikeanlainen kuvaava sana taitaa olla “rustiikkinen”. Tätä laminaattia käytetään kaikissa asunnon huoneissa, keittiötä lukuun ottamatta. Laminaatin sävy sopii hyvin asunnossa käytettyihin muihin sävyihin. Yhteensä asennettavaa lattiapinta-alaa on noin 42 neliötä (19 pakettia), keittiöön asennettiin tumma laattalattia.

Haluaisin niin uskoa, että asunto olisi valmis jo tässä kuussa, mutta kuten kerroin, en halua että aikataulu venyy jälleen kerran.

Remonttikesä

Remontit eivät kuitenkaan pääty tähän, sillä taloyhtiössämme alkaa tänä keväänä parvekeremontti – tämä on toki hyvä juttu että parvekkeet saadaan kuntoon, nyt ne näyttävät aika…kamalilta. Parvekeremontin pitäisi valmistua viimeistään elokuun lopulla, riippuen kuinka sateinen kesä tulee.

Toivottavasti asuntoremontti valmistuisi viimeistään toukokuun lopulla – katsotaan taas miten käy!

Jätä kommentti