Jutut Maailmalta Pelit & Viihde

Toisen semifinaalin jälkipuintia

Keskustele somessa tunnisteella #Euroviisut

Torstaina 11.5. käytiin Euroviisujen toinen semifinaali. Mukana kilpailemassa oli yhteensä 18 maata, joista 10 pääsi finaaliin.

Tässäkin semifinaalissa finaaliin päässeissä kappaleissa on runsaasti sellaisia, joita ei ensikuulemalta uskoisi jatkoon pääsijöiksi, esimerkkinä Unkarin ja Alankomaiden tylsät rallatuskappaleet.

Toisessa semifinaalissa oli mukana yllättäviäkin kappaleita jotka erottuivat mielestäni melko hyvin massasta, esimerkiksi Romania sekä Moldova, näistä vain ensimmäisenä mainittu pääsi finaaliin.

Lauantain finaalissa nähdään seuraavat maat (esiintymisjärjestyksessä): Israel, Puola, Valko-Venäjä, Itävalta, Armenia, Alankomaat, Moldova, Unkari, Italia, Tanska, Portugali, Azerbaidžan, Kroatia, Australia, Kreikka, Espanja, Norja, Iso-Britannia, Kypros, Romania, Saksa, Ukraina, Belgia, Ruotsi, Bulgaria, Ranska.

Tämä on kolmas kerta peräkkäin kun Suomi ei ole päässyt finaaliin asti. Edellisen kerran Suomi oli finaalissa vuoden 2014 Tanskassa järjestetyissä Euroviisuissa, tuolloin Suomi pääsi sijalle 11 yhtyeen Softengine kappaleella Something Better.

Kuka voittaa viisut?

Vedonlyönnissä voittajaksi on ennustettu Italian kappaletta Occidentali’s Karma, toiseksi suurin voittomahdollisuus on Portugalilla.

Itse veikkaan voittajaksi Italiaa, Romaniaa tai Azerbaidžania, katsotaan kuinka käy.

Jätä kommentti