Jutut Maailmalta Mielipide Pelit & Viihde

Vilauttaja Euroviisuissa – miten onnistuivat vuoden 2017 viisut?

Eurovision 2017 finale
Viisuissa tapahtui vilahdus

Vuoden 2017 Euroviisut ovat nyt ohi. Ukrainassa Kiovassa järjestettyjen viisujen voittajaksi selviytyi Portugali edustajanaan Salvador Sobral ja tämän kappaleellaan Amor Pelos Dois. Voittajakappale keräsi yhteensä 758 pistettä yleisöltä ja raadilta. Toiselle sijalle pääsi Bulgaria ja kolmannelle Moldova.

Tämä on Portugalin ensimmäinen euroviisuvoitto, maa on osallistunut Euroviisuihin 45 kertaa vuodesta 1964 asti.

Euroviisut kokonaisuudessaan olivat ainakin katsojan näkökulmasta hyvin järjestetty, ottaen huomioon maan isännän Ukrainan tilanteen. Tämän vuoden kappaletarjonta oli melko tasapaksua, lavaesiintymiset suurilta osin hyviä ja visuaaliset tehosteet  kauniita.

Vilauttaja viisuissa

Eurovision 2017 butt

Vilahdus Euroviisuissa

Yksi finaalin ei niin mukavista yllätyksistä oli väliajalla tapahtunut vilautus. Ukrainan viime vuoden voittaja Jamala esitti väliajalla tuoreen kappaleensa I Believe in U yleisön seassa olleella pienellä korotetulla lavalla.

Lavalle nousi eräs liiankin innokas euroviisufani, tämä kiersi Jamalan edestä hänen viereensä, laski housunsa ja pyllisti. Vilauttajalla oli yllään Australian lippu. DailyMailin mukaan ukrainalaiseksi paljastunutta vilauttajaa Vitalii Sediukia voi odottaa jopa 5 vuoden vankilatuomio.

Tämä kaikki tapahtui vain 2–4 sekunnissa, kunnes turvamiehet siirsivät vilauttajan pois lavalta. Jamala sai esitettyä kuitenkin kappaleensa ilman katkosta, ihan kuin vilahdusta ei olisi tapahtunutkaan.

Jätä kommentti