Jutut Pelit & Viihde

Unboxataan PS4

Kuten jokunen viikko sitten kirjoitin, harkitsin joko PS4:n tai Nintendo Switchin hankintaa. Päädyin hankkimaan näistä ensimmäisenä mainitun.

Kyseessä on PlayStation 4:n ohuempi “slim” malli jäätinkönvalkoisena (Glacier White). Konsolissa on 500 Gt tallennustilaa, mikä ei nykypäivänä ole kovinkaan paljoa, kiintolevyn voi kuitenkin vaihtaa helposti.

Konsoli on melko kompaktin kokoinen mitoiltaan: 26,5cm x 26,5cm x 3,8cm, painoa noin 2,1 kiloa. PS4 Slim on myös energiapihi kuluttaen noin 76 W, kun taas Pro malli syö noin 148 wattia.

Unboxaus

Konsolin pahvilaatikko edestä.

Konsolin pahvilaatikko takaa.

Mukana tulee itse konsoli, ohjain, virtajohto, HDMI-johto, microUSB-johto ohjaimen lataamiseen, sekä yksinkertainen headset esimerkiksi moninpelien chattia varten.

PS4 edestä (pystysuunnassa). Mukana ei toimiteta pystytukea, joten ilman sitä konsolia ei kannata pitää näin.

Konsoli on suhteellisen kompaktin kokoinen, vieressä ohjain.

PlayStation 4 on erittäin helppo asentaa, piuhat vain kiinni ja konsolo käyntiin! Toki ensimmäisellä kerralla sinun pitää halutessasi kirjautua tai luoda tunnus PlayStation Networkiin (PSN). Mikäli haluat pelata verkkomoninpelejä, joudut hankkimaan PS Plus -jäsenyyden, tästä on onneksi saatavilla 14 päivän kokeiluversio.

Tarkemmat ensituntumat julkaisen noin viikon kuluttua.

Jätä kommentti