Jutut Mielipide Pelit & Viihde

Voiko SNES Classic Edition uhata Switchin myyntiä?

Viime vuonna julkaistu NES Classic Edition oli suosittu. Tänä vuonna julkaistiin samankaltainen versio SNES-konsolista: Super NES Classic Edition.

Nintendolla on ollut melko kiireinen vuosi, maaliskuussa se julkaisi uuden Nintendo Switch konsolinsa ja kesäkuussa New Nintendo 2DS XL -käsikonsolin sekä SNES Classic Editionin, lisäksi se on julkaissut/julkaisee lukuisia pelejä niin konsoleille kuin älypuhelimille. Nintendo saattaa valmistella jo seuraavaa Classic Edition -konsolia, kenties Nintendo 64 -konsolista?

SNES Classic herättää samankaltaista huumaa kuin viime vuonna julkaistu NES Classic, tämä huuma voi viedä hetkeksi Switchiltä valokeilan, kun ihmiset kääntävät katseensa SNES Classiciin ja sen tuomaan huomioon.

Kenellä valokeila?

Nintendon pitäisi saada jotenkin yhdistettyä Switch ja SNES Classic samaan valokeilaan, vaikka Switchin myynti onkin ollut kiitettävää verrattuna katastrofiseen Wii U’hun, jota myytiin viiden vuoden aikana vain 13 miljoonaa kappaletta. Switchiä myytiin ensimmäisen kuukauden aikana lähes saman verran, mitä Wii U’ta myytiin ensimmäisen vuoden aikana.

Fakta on kuitenkin se, että SNES Classic Edition on samanlainen hetkellinen hype, mitä viime vuonna nähty NES Classic Edition oli, tällä Nintendo saa hyvin huomiota – sen pitää vain varmistaa ettei SNES Classic vie kaikkea Switchiltä.

Myyntiä se tuskin enää uhkaa, sillä useilla jälleenmyyjillä SNES Mini myytiin ennakkoon loppuun.

Jätä kommentti