Jutut Mielipide Pelit & Viihde

Arvostelussa Assassin’s Creed Origins: The Curse of the Pharaohs

Assassin's Creed Origins: The Curse of the Pharaohs

Maaliskuun 13. päivä Assassin’s Creed Origins sai toisen lisäosan (PS4, PC ja Xbox One). PS Storessa lisäosa (DLC) tuli myyntiin hinnalla 19,99€.

The Curse of the Pharaohs sijoittuu neljä vuotta myöhempään aikaan pääpelistä Theban kaupunkiin, silloisen muinaisen Egyptin pääkaupunkiin. Päähenkilö Bayek selvittää kaupungissa olevaa kirousta, jossa riehuu faaraoiden kirous uhaten paikallisten elämää.

Bayek matkaa mm. Kuninkaiden laaksossa tuonpuoleiseen elämään kohdaten kirottuja faaraoita ja samalla selvittäen mistä kaikki on saanut alkunsa.

Pelin alussa pelaaja saa käsityksen siitä, mitä kirouksella tarkoitetaan taistelemalla yliluonnollista vihollista vastaan.

Ympäristö

Verrattuna edelliseen lisäosaan The Hidden Onesiin, on ympäristö kaksi keraa laajempi. Kun mukaan lasketaan myös faaraoiden tuonpuoleisen elämän alueet, joita on yhteensä neljä kappaletta, on peliympäristö jopa kolme kertaa laajempi.

Ympäristö on kaunista katseltavaa, yksityiskohtia ja muinaisia rakennelmia on runsaasti. Lisäksi faaraoiden tuonpuoleisen elämän maailmat ovat todella vaikuttavan näköisiä, kuten esimerkiksi Nefertitin tuonpuoleinen ja sen hautakammio taideteoksineen.

Pelissä riittä paljon tutkittavaa ja pelattavaa. Sivutehtäviä on runsaasti, ne ovat myös sidoksissa pelin tarinaan. The Curse of the Pharaohssta pelattaessa vastaan tuli myös yllättäviä faktoja, joita en aiemmin muinaisesta Egyptistä tiennyt.

Vahva lisäosa

The Curse of the Pharaohs on ehdottomasti tähän mennessä parhain lisäosa Assassin’s Creed Originsille. Se tuo paljon pelattavaa mielenkiintoisen ympäristön kera. Pelissä on vahvasti esillä muinaisen Egyptin todenmukainen historia, toki myös fiktiivisillä rikasteilla.

Nefertitin tuonpuoleinen elämä.

Nefertitin tuonpuoleinen elämä.

Nefertitin veistos hautakammiossa.

Assassin’s Creed® Origins_20180325113720

Jätä kommentti