Jutut Pelit & Viihde

Fortniten 1. kausi starttasi

Fortnite Chapter 2 – Season 1
Ruutukaappaus trailerista.

Fortniten edellinen 10. kausi päättyi sunnuntaina 13.10. kun musta aukko nielaisi pelimaailman, tämän jälkeen ei tapahtunut mitään.

Tiistaina 15.10. noin kello 13 Suomen aikaa uusi kausi starttasi. Kyseessä on toisen luvun ensimmäinen kausi. Ilmeisesti pelissä luku vaihtuu aina 10 kauden välein. Puhekielessä kuitenkin puhutaan 11. kaudesta.

Täysin uusi pelimaailma

Jo useamman kauden ajan pelaajat ovat toivoneet kokonaan uudistunutta pelimaailmaa. Nyt peliä kehittävä Epic Games on vastannut pelaajien toiveisiin.

Uusi pelimaailma sisältää yli 10 eri aluetta. Mukana on myös vanhoilla nimillä kulkevia alueita ja niiden muunnoksia.

Ympäristöön on lisätty enemmän vesialueita joissa on mahdollista uida ja käyttää uutta ajoneuvoa: moottorivenettä. Alue tuntuu hieman suuremmalta mitä aikaisemmin, mutta tästä ei voi olla varma.

Fortnite Chapter 2 – Season 1
Uuden pelialueen kartta

Saalista kalastamalla

Ehkä yksi mielenkiintoisimmista uudistuksista pelimaailman lisäksi on mahdollisuus kalastaa.

Pelaaja voi kalastaa vesilammikoista kalaa, joka lisää tämän elämää (health), lisäksi onkeen saattaa tarttua myös aseita.

Kanna kaveria, ammu healthia

Pelaajien on mahdollista kantaa kaatunutta tiimikaveria. Se miten tätä hyödynnetään on pelaajista itsestään kiinni.

Uudella Bandage Bazooka -aseella voi ampua toisille tiimipelaajille healthia, idea on hieman samankaltainen kuin Chug Splash.

Ympäristöä voi käyttää nyt enemmän hyödyksi: pelaajan on mahdollista käyttää ympärillä olevia objekteja suojina hyppäämällä niihin piilon

Jätä kommentti