Jutut Mielipide

Perustaisinko oman YouTube-kanavan?

Olen jo muutaman vuoden ajan miettinyt oman YouTube-kanavan perustamista – sitä mietin edelleen.

Kanavan perustaminen kiehtoo minua suuresti. Ongelmana on se, että kameran edessä minulla on erittäin epämukava olla – kameran takana toimiminen onnistuu paremmin.

Siispä olenkin harkinnut, että mikäli perustaisin kanavan, toimisin videoiden äänenä/juontajana…mikäli koen sen mukavemmaksi.

Millaista sisältöä sitten tekisin?

Muistilistallani on runsas määrä erilaisia ideoita videoita varten. Ne olisivat viihdyttäviä, opettavaisia, informoivia sekä mielenkiintoisia… ja toki avaisi omaa elämääni. Kanavan nimenä ei kuitenkaan toimisi Nyymisti, vaan ihan joku muu.

Joitain pieniä käsikirjoituksia olen niitä varten tehnyt, mutta hankalinta on itse aloitus.

Paljon kysymyksiä, vähän vastauksia

Lisäksi mieleeni herää paljon erilaisia kysymyksiä kuten: Milloin käynnistän projektin? Onko minulla tarpeeksi aikaa sille? Katsooko kukaan videoitani? Riittääkö minulla motivaatio myös jatkossakin?

Näistä kysymyksistä vain ensimmäiseen luulen löytäväni vastauksen: tänä syksynä…tai loppuvuonna…tai joskus.

Uskon että minulla riittäisi motivaatio videoiden tekemiseen jatkossakin, tämä toki voi riippua siitä millaisen vastauksen saan kolmanteen kysymykseeni, katsooko niitä kukaan Noh, vaikka videoita ei kukaan katsoisikaan, olisi se kuitenkin eräänlainen kokemus.

Yksi jarrujalka projektin käynnistämiseen on se, että mietin mitä perhepiiri siitä ajattelisi, en niinkään välitä mitä muut ajattelevat.

Ehkä tarvitsen vain pienen tsemppauksen projektin aloittamiseen.

Jos tuon kanavan perustaisin, jatkaisin joka tapauksessa tämän blogin kirjoittamista – siitä on tullut jo tapa.

Jätä kommentti

2 kommenttia

  • Kun koet, että motivaatio riittää ja aiheita on, anna mennä vaan! Sitten kerrot kavereille, blogissasi ym. jotta nyt on Oma YouTube-kanavakin 🙂 Sana kyllä leviää.
    Mieti ensin vähän sitä, kenelle sitä kanavaa olet toteuttamassa, koska sen mukaanhan tulee kanavan tyyli ja sisältö. Mieluummin valitse jossain määrin rajattu aihealue, koska se kutsuu juuri sen aiheen väkeä katsomaan. Yleiskanavat tahtovat hukkua muun yleisen sekaan…
    Menestystä kanava-hankkeellesi!

    • Kiitos kommentistasi!
      Tämä innoittaa yhä enemmän perustamaan oman kanavan! 🙂