Jutut Mielipide Pelit & Viihde

Super Nintendon aarteita

Kuvan alkuperä: Wikipedia

Super Nintendo tuli minulle tutuksi 90-luvun puolissavälin, olin tuolloin alta kouluikäinen. Nyt tuo saman pelikonsoli on kulkenut lapsuudenkodista mukaani –vanhat tutut pelit tuovat paljon muistoja mieleen.

Eurooppaan vuonna 1992 rantautunut konsoli on edelleen yksi suosikeistani, se oli konsoli joka avasi minulle videopelien mielenkiintoisen maailman.

SNES on satunnaisessa käytössä tänäkin päivänä, reilut 20-vuotta vanhat pelit viihdyttävät edelleenkin. Konsoli on pysynyt suhteellisen hyvässä kunnossa, etenkin ohjain, jota tuli lapsena muutamia kertoja paiskattua lattialle, vertailun vuoksi esimerkiksi PS3-konsolin ohjain tuntuu menevän pelkästä tiputuksesta hajalle.

Donkey Kong…

Konsolin ehdottomasti ykkössuosikkini on Donkey Kong Country -pelisarja, joista itselläni on ensimmäinen ja toinen osa. Pelin kolmas osa löytyy GameBoy Advance -käsikonsolilta, mutta SNES-versiokin olisi kiva omistaa.

Tarkoitukseni olisi joskus hankkia myös tällekin konsolille lisää pelejä, muutamia ehdokkaita ovat Super Mario World sekä Doom. Pelien hinnat liikkuvat muutamien kymppien tuntumassa, riippuen toki tarjonnasta.

Doom-pelin lisäksi myös muut sen ajan 3D-pelit (tai sen kaltaiset) kiinnostavat, kuten esimerkiksi Pilotwings.

Katsotaan mitä kaikkea konsolille löydän.

Jätä kommentti