Jutut

Vuosi bloggausta takana

Vuosi 2017 oli hyvä startti blogille.

Siitä on kulunut jo vuosi, kun perustin tämän blogin. Ensimmäinen blogi­kirjoituksen julkaisin 22.1.2017.

Olen saanut muovattua hiljalleen blogilleni oman tyylin, joka painottuu vahvasti tekniikkaan. Olen myös löytänyt hyvän aikataulun julkaisujeni kirjoittamiselle ja julkaisulle: kerran viikossa maanantai-iltaisin. Tässä aikataulussa olen mielestäni pysynyt hyvin.

Vuoden aikana olen avannut blogilleni muutamat some-tilit: Facebookin, Twitterin ja Instagramin. Instagramin puolella julkaisen mm. tiisereitä tulevista kirjoituksista sekä muuten vain erilaisia “nörttikuvia”, käyt tutustumassa!

Ylivoimaisesti suosituin blogikirjoitukseni on opas, jossa kerron miten emoji lisätään tietokoneella. Olen huomannut, että kirjoitus on jatkuvasti tilastojen kärjessä – hienoa että siitä on ollut apua!

Erilaisista blogilistapalveluista on ollut apua, blogini profiili löytyy theblogjunglesta, Blogit.fi:stä sekä Blogipolusta.

Vuoden 2017 suosituimman jutut

  1. Emojin lisääminen tietokoneella
  2. Kuivaava pyykinpesukone – kätevä arjen apulainen
  3. Vilauttaja Euroviisuissa – miten onnistuivat vuoden 2017 viisut?
  4. Arvostelussa Sony PlayStation Wireless Stereo Headset 2.0 ‐pelikuulokkeet
  5. Äänekäs lämpöpatteri

Nyt kun katsoo mennyttä vuotta, olen positiivisesti yllättynyt kuinka hyvin olen saanut luotua uutta sisältöä blogiini, ensimmäisessä kirjoituksessani kun kerroin etten ole niin tehokas sanakone – ilmeisesti tämä epäilys osoittautui vääräksi.

Tästä starttaa Nyymistin toinen blogivuosi, odotan innolla mitä se tuo tullessaan!

Jätä kommentti